Wij leveren het merk Plexiglas. U krijgt 30 jaar garantie op de helderheid van Plexiglas. De transparante platen leveren wij uit voorraad in de diktes 2 t/m 25mm. Over het algemeen leveren wij geëxtrudeerd plaatmateriaal. Deze platen hebben een kleine dikte tolerantie en zijn wat goedkoper dan de gegoten platen. Wilt u de platen verlijmen dan is het handig om gegoten Plexiglas te nemen. Deze platen zijn vrij van ‘spanning’ en barsten minder snel bij de chemische reactie van het verlijmen. Gegoten Plexiglas (GS) leveren wij dan ook in diverse diktes.

Wij hebben platen in opaal (melkwit) in verschillende licht transmissies & diktes. Ook kleuren, tinten & spiegels is onderdeel van  ons programma. Levering per plaat of pallet en op maat (wij zagen terwijl u wacht).

Transparante Plexiglas buizen van heel klein tot heel groot. De kleinste maat die wij hebben is 5x3mm (buitenmaat x binnenmaat), de grootste is 400x390mm. In totaal leveren wij meer dan 25 verschillende diameters! Deze komen ‘standaard’ in lengtes van 50cm, 100cm en 200cm.

Ook leveren wij opale buizen (melkwit) en Dual Satin buizen. Deze laatste hebben een geschuurd/gestraald oppervlak. Wederom vele diameters beschikbaar en naast ons voorraad programma kunnen wij natuurlijk van alles voor u bestellen.

Plexiglas staf hebben wij in vierkant en rond. De kleinste rondstaf is 2mm diameter. De grootste die wij uit voorraad leveren is 40mm. Onze rondstaf is een extrusie product. Wij leveren ook gegoten rondstaf op bestelling. Onze vierkant staf is wel gegoten. Prachtig spul, superhelder en mooi te bewerken. Maten van 10x10mm tot 50x50mm.

Deze materialen kunt u ook bestellen via onze webshop www.bouwplastics.nl. Daarnaast vind u het in onze winkel in Den Haag.