Naast Plexiglas zagen wij ook veel polycarbonaat. Deze veel toegepaste transparante kunststof is slagvast (250x zo sterk als vensterglas) en daardoor geschikt voor ‘moeilijke toepassingen’… Denk hier aan beschermkappen voor machines maar ook voor de dug-out bij de honkbal -of voetbalclub. Ook een interessant voorbeeld: de schilden van de mobiele eenheid of de ruiten van de politieauto tijdens Oud en Nieuw…

Wij leveren dit polycarbonaat in massief en meerwandig. Massief is geschikt voor bovenstaande voorbeelden, meerwandig is juist om materiaal te besparen. Zo komen we bij de serredaken, carports en overkappingen. Voor een plaat meerwandig is het taaie van polycarbonaat handig. De (vele) wanden zijn in dit geval tamelijk dun maar met z’n allen supersterk. Ook zijn deze ‘slimme’ constructies prijstechnisch zeer interessant!

Voor industriële en horeca toepassingen hebben wij ook HMPE platen (snijplaat), HDPE en PVC. Het HMPE en het PVC leveren wij ook in (rond) stafmateriaal.

Voor o.a. reclameborden leveren wij volkern HPL, geschuimd PVC en natuurlijk Plexiglas!

Deze materialen kunt u ook bestellen via onze webshop www.bouwplastics.nl. Daarnaast vind u het in onze winkel in Den Haag.